Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Basiscursus Therapie met Klankschalen

februari 17 @ 09:30 - 17:00

€110
Eline-8

Tijdens deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op de werking en therapeutische toepassing van klankschalen. ’s Ochtends krijg je de ruimte om te ontdekken wat de werking is van verschillende maten klankschalen, verschillende soorten stokken en wat jou persoonlijke voorkeur is. Vervolgens gaan we aan de slag met de verschillende diagnostische en therapeutische toepassingen van de enkele schaal. Wat kan je allemaal met één enkele schaal? Hoe speel je de schaal? Waar plaats je deze? Wat vertelt de klank je? En hoe kan je deze informatie verwerken in je  behandeling?
In de middag is er aandacht voor de werking van verschillende combinaties van schalen. Hoe werken klank combinaties met twee tonen/schalen?  Hoe werken combinaties van drie tonen/schalen? Welke plek hebben deze in een behandeling? En wat is (de verhouding tot) het drie-ledig en vier-ledig mensbeeld?
De dag wordt afgesloten met een geleide meditatie waarbij je de Koshi Windchimes leert kennen en ervaart in verhouding tot de vier elementen.

Kosten
€110,- (geaccrediteerd met 6 punten Medisch Antroposofisch)

Gegevens

Datum:
februari 17
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€110
Website:
https://www.facebook.com/events/561925304264462/

Organisator

Muzikind
Telefoon:
06-39861221
E-mail:
info@muzikind.nl

Locatie

The Monkies Schiedam
Noordvest 23
Schiedam,
+ Google Maps
Website:
www.themonkies.nl

Contact

Heeft u interesse of een vraag over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!