Slaap- en Geboorteliedjes

“Drie maal drie is negen, ieder zingt zijn eigen lied….”
Liedjes op maat, speciaal voor jou en je kindje.

De eerste jaren zullen er veel momenten zijn dat je voor je kindje zingt. Zou het dan niet heerlijk zijn als dat liedje speciaal voor jouw kindje geschreven is? En misschien zelfs op de melodie van jouw eigen favoriete muziek?
Er zijn Afrikaanse stammen waar het gebruikelijk is dat je een geboortelied deelt met vrienden en familie, zodat ook zij dit vertrouwde lied voor jouw kindje kunnen zingen om het te troosten.

Voor de geboorte van onze dochter schreven wij een tekst op Donna Donna. We deelden de tekst en een opname (QR code) op het geboortekaartje met onze vrienden en familie:
Noura Lise

 
Een voorbeeld van een slaapliedje op maat is Slaap lekker lieve meid op de melodie van Make you feel my love van Adele:

Geboorteliedjes en slaapliedjes kunnen geheel op maat worden vormgegeven. Bovenstaande voorbeelden werken beiden met een bestaande melodie. Eline kan echter ook nieuwe, unieke muziek componeren voor jouw lied. Misschien heb je zelf al een prachtige tekst geschreven en heb je alleen nog een melodie nodig? Of zit de melodie al in je hoofd en heb je juist wat hulp nodig bij het puzzelen met de woorden die je erin wilt verwerken? In overleg en samenwerking met Eline schrijven jullie het perfecte liedje voor jullie kindje.

Tarieven

Cursus Babyzingen 300 euro (een liedje op maat is hier onderdeel van)
Losse afspraken 75 euro per uur

Afhankelijk van je verzekering wordt een deel vergoed onder Alternatieve Gezondheidszorg.